Hvem er vi?

Coesam Scandinavia blev stiftet i 2005 af to molekylærbiologer Monica Takamiya Wik og Peter Kristoffersen med det formål at udvikle nogle økologiske hybenprodukter af høj kvalitet til det europæiske marked. Nøglen til at nå målet har været en økologisk hybenplantage i det sydlige Chile. Det var familierelationer der ledte os frem til plantagen Santa Magdalena der ligger ca. 500 km syd for Santiago. Fra denne plantage høster vi standardiserede økologiske AP-4 hyben af højeste kvalitet.

Vi introducerede Coesam AP-4 Hybenpulver på det danske marked i 2005. I dag er Coesam Scandinavia producent og distributør af økologiske AP-4 hybenprodukter til både det humane og veterinære markeder. Vi er tilstede i mere end 10 europæiske lande og udvider vore aktiviteter med nye nicheprodukter og ekspansion til flere lande.

Vores mission og vision

Coesam udvider løbende plantagedriften med AP-4 hyben.

I 2012 begyndte de første familier fra lokalbefolkningen (Mapuche) at dyrke Coesam AP-4 hyben, som resultat af et udviklingsprojekt støttet af den chilenske stat i samarbejde med Coesam Chile. Se mere under Mapuche development project.

Coesam Scandinavia er nyligt begyndt at arbejde med en ny superfrugt kaldet Maqui bær (Aristotelia chilensis) fra Patagonia i det sydlige Chile.

Af maqui bærrene fremstilles et frysetørret pulver, der har et meget højt indhold af de mørkviolette anthocyaniner.

Læs mere

Vi følger vore hyben hele vejen...

Vi følger AP-4 hyben hele vejen fra høst i Chile indtil de færdige produkter leveres til vores kunder. Vi besøger Coesam´s hybenplantage hvert år i høstsæsonen for at følge høsten og tørringen.

Coesam AP-4 hybenpulver er fremstillet frisk fra måned til måned på ISO-9001: 2008 certificerede faciliteter i Tyskland. De færdige produkter er pakket i Tyskland og Danmark.

Vores mission og vision

Vores Mission er at

  • Levere den højeste kvalitet af hybenprodukter til de europæiske forbrugere.
  • Følge de højeste standarder i relation til miljø og social ansvarlighed i alle processer i produktionen.
  • Lyt til vores kunder og møde dem i øjenhøjde.

Vores Vision

  • Coesam Scandinavia´s økologiske helseprodukter vil blive anerkendt i hele verden for at forbedre livskvaliteten for både unge og ældre.
Peter Kristoffersen
email:      info@coesam.dk
mobil:         +45 2254 5807
skype:     peter.kristoffersen2
CVR/VAT nr. DK27512062
Addresse: Ubberødvej 30, 2970 Hørsholm, Danmark