Coesam Maquipulver, et koncentreret tilskud af polyfenoler

Coesam Maquipulver er fremstillet ved frysetørring af hele frosne maqui bær, der efterfølgende formales til et fint, 100% bærpulver i raw kvalitet. Tørring ved frysetørringsmetoden gør at Coesam maqui pulver bevarer de aktive indholdsstoffer bedst muligt.

Maquibær pulver er karakteriseret ved:

  • Højste indhold af polyfenoler af alle kendte frugter og bær
  • Højeste indhold af anthocyaniner
  • Understøtter sundhed generelt
  • For et sundt kredsløb
  • For en sund aldring
  • 100% naturprodukt
  • Raw (råkost) kvalitet

Kosttilskud

Coesam Maquipulver består af frysetørrede 100% økologiske hele maqui bær.

Udseende og smag:  Mørkviolet i farven med en let bitter og sødlig smag.

Anbefalet daglig dosis: 1 teske (2.5 g).

Brug Coesam Maquipulver i smoothies og milkshakes. Vær opmærksom på at pulveret er stærkt farvende.

Pakkestørrelse: 100 g

Indpakning: Pakket æsker med en polyethylen (PE-HD) zip-lock pose indeni.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Holdbarhed: 2 år

Kvalitetskontrol

Frysetørring er den mest skånsomme tørringsmetode til bevarelse af både smag og værdifulde indholdstoffer fra de friske og solmodnede maqui bær. For hver batch analyserer vi indholdet af polyfenoler og anthocyaniner som er de vigtigste aktivstoffer i maqui bær. Det formalede maquipulver pakkes i Chile i plastsække under vakuum med en holdbarhed på minimum 3 år. Ved påfyldning af slutenheder giver vi minimum 2 års holdbarhed på færdigvaren raw kvalitet.

 

pr. daglig dosis (2.5 g)
Polyfenols, heraf 175 mg
Anthocyaniner 115 mg