Hvem er vi?

Coesam Scandinavia blev grundlagt i 2004 af to molekylærbiologer, Monica Takamiya Wik og Peter Kristoffersen med det mål at bringe en række af høj kvalitet økologiske hyben produkter på det europæiske marked. Nøglen til at nå dette mål er den økologiske hybenplantage Santa Magdalena i det sydlige Chile. Fra denne plantage vi høster standardiseret og høj kvalitet hybenfrugter af ​​en særlig slags hundsrose, Rosa canina kaldet AP-4.

I 2005 lancerede vi Coesam AP-4 hybenpulver på det danske marked. I dag Coesam Scandinavia er både producent og distributør af økologiske hyben produkter til både det menneskelige og det veterinære marked, alle baseret på sorten AP-4. Vores produkter er til stede på mere end 10 europæiske markeder, og vi udvider vores aktiviteter i Europa og andre lande.

Vores mission og vision

Coesam øger løbende produktionen af hyben ​​AP-4. “- en hektar af en familie” at dyrke plantager af AP-4 hyben i samarbejde med Coesam Chile i 2012, de første Mapuche-indianerne begyndte. Læs mere om Mapuche Udviklingsprojekt.

Coesam Scandinavia er også distributør et kosttilskud, der af maquibær (Aristotelia chilensis), en ny super frugt fra Patagonien i det sydlige Chile, er produceret. En frysetørret pulver fremstilles fra de dybe blå anthocyaninrige maquibær.

I 2012 begyndte de første Mapuche-indianere “en familie – en hektar” plantager af AP-4 hyben i samarbejde med Coesam Chile.

Coesam Scandinavia er også distributør af et kosttilskud fremstillet af maquibær (Aristotelia chilensis), en ny superfrugt fra Patagonien i det sydlige Chile. Et frysetørret pulver er fremstillet af de dybe blå anthocyaninrige maquibær.

Læs mere

Vi er hele vejen med...

 

Vi følger AP-4 rosehips hele vejen fra høst i Chile, indtil de færdige produkter leveres til vores kunder. Vi besøger Coesam hybenplantagen hvert år i høstperioden for at følge høsten og tørreproceduren.

Coesam hybenpulveret fremstilles frisk fra måned til måned ved ISO-9001: 2008 certificerede faciliteter i Tyskland. De færdige produkter er pakket i Tyskland og Danmark.

Vores mission og vision

Vores Mission er at

  • Lever de højeste kvalitet rosehip produkter til de europæiske forbrugere
  • Følg de højeste standarder i forhold til miljø og samfundsansvar i alle produktionsprocesser.
  • Follow the highest standards in relation to the environment and social responsibility in all processes of the production.
  • Lyt til vores kunder og møde dem på øjeniveau.

Vores Vision

  • Coesam Scandinavia økologiske helsekost produkter vil blive anerkendt globalt for at forbedre livskvaliteten for både unge og ældre.