Coesam AP-4 hybenplantage

AP-4 hybenplantagen Santa Magdalena fra Coesam ligger i den smukke sydlige del af Chile. Hele plantagen er baseret på frøplanter af en udvalgt sort AP-4 af hunderosen Rosa canina. Udvalget af sorten Rosa canina AP-4 var et resultat af et forskningsprojekt, hvor hybenplanter fra bjergområdet i det sydlige Chile blev analyseret for udbytte, smag og indhold af aktive ingredienser.

Mærkets navn Coesam (Comercializadora y Envasadora Santa Magdalena) har sin oprindelse i plantagen Santa Magdalena, hvorfra den første eksport af hyben startede tilbage i 1974.

Et unik klima

Klimaet i det smukke sydlige Chile er optimalt til hyben. Andesbjergene og den kolde Humboldt-strøm langs den chilenske kyst skaber et mikroklima med solrige dage og kølige nætter i sommeren indtil høstsæsonen. Fordelen ved den lave temperatur om natten er en optimal opbevaring af de aktive ingredienser i hyben (også kendt fra de chilenske vine).

Mere smag – mere aktive ingredienser

AP-4 hyben fra Coesam plantagen er fuld af smag. Den økologiske dyrkning, de unikke klimaforhold og udvælgelsen af AP-4 sort gør forskellen. Mere smag betyder også mere aktive ingredienser.